flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на вакантні посади державної служби категорії «В»!

08 жовтня 2021, 10:15

08.10.2021 в Броварському міськрайонному суді Київської області оголошено конкурс на вакантні посади державної служби категорії «В»:

         - секретар судових засідань – 1 вакансія (яку наразі обіймає особа, з якою укладено контракт про проходження державної служби на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2);

  • секретар судових засідань - 1 вакансія;
  • головний спеціаліст відділу забезпечення звернення судових рішень до виконання та архівної роботи – 1 вакансія;
  • головний спеціаліст відділу документального обігу і контролю (загальна канцелярія) - 1 вакансія.

 Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами).

Для участі в конкурсі бажаючі можуть подати відповідну інформацію до
23 жовтня 2021 року (15 год. 45 хв.) через Єдиний портал вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби https://career.gov.ua/.

Звертаємо Вашу увагу, що у зв’язку із змінами в законодавстві до документів для участі у конкурсі необхідно додати Державний сертифікат про рівень вільного володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови за результатами іспиту.